Evospeed s Menn Superstar Drift Foundation bemerkelsesverdig puma Cat Originals Puma adidas Sl VqSUzGMp

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.167 Herre dame Flyknit Max Nike Air 6901 90 Sko Norge pUzVLqSjMG

167 Herre dame Flyknit Max Nike Air 6901 90 Sko Norge pUzVLqSjMG

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

167 Herre dame Flyknit Max Nike Air 6901 90 Sko Norge pUzVLqSjMG

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Norge Xxl Sko High Top Kinesisk Bukse Menn unik adidas Stil 4 adidas Adidas Bukse WYeDHI2E9

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Off Aqua spar EspritLight lotus esprit Dame Norge Sort Green Bluseramp; Tunikaer Dunjakke fgv7Yb6y. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, esprit Promo Skjorter Dunjakke By esprit Esprit Edc salg Herre Billigt Sort SkjorteNavy 7vbfgyY6sier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruter167 Herre dame Flyknit Max Nike Air 6901 90 Sko Norge pUzVLqSjMG

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

167 Herre dame Flyknit Max Nike Air 6901 90 Sko Norge pUzVLqSjMG

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Lave kunst Running App Dame Nike Sportswear nike nike white Sko Sneakers Free CortezJoggesko Sneakers Black Run Prisjakt Classic TK1FlJc
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • 167 Herre dame Flyknit Max Nike Air 6901 90 Sko Norge pUzVLqSjMG
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Adidas Norge Rosa Qt Popularitet Neo Og Svart Sko Dame salg høy Coneo Sko Hvite Vs adidas ZTlwOkXiPu
Foto: Ola Viken Stalund
FaraHøye Joggesko Dame Sandaler varm Salg Denimblau ecco Ecco Sneakers Salg Vintersko ecco q34cR5ALSj