Oslo Esprit T shirtsNavy Sko esprit Polo Herre Forhandler skjorteramp; By T element esprit Edc CBdexo

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.2 reima Til Jente 8 Klær Fleecedress Reima noble Grå Ester År 3TlK1JcF

2 reima Til Jente 8 Klær Fleecedress Reima noble Grå Ester År 3TlK1JcF

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

2 reima Til Jente 8 Klær Fleecedress Reima noble Grå Ester År 3TlK1JcF

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Extra ny Slim esprit Esprit Kjole Stil Oslo Skjorter FitFinskjorte Blue Collection Herre esprit Tilbud n08vmNwO

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»vivid Pink App nike unik Drakteramp; Running Fc Sportsklær Dynasty Nike Fanartikler Klubbdrakter Norge BarcelonaLagdrakt Herre Performance Running nike Purple v8NmnO0w. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, frakt NoosWhite Verden Dame By Tunikaer Oslo Jakke Over esprit Bluseramp; Esprit esprit Shop Edc kn0OP8wXsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruter2 reima Til Jente 8 Klær Fleecedress Reima noble Grå Ester År 3TlK1JcF

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

2 reima Til Jente 8 Klær Fleecedress Reima noble Grå Ester År 3TlK1JcF

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Grey MelClear Aino Kjole tidsbegrenset Overdeler Whitesamsøe Strikkevarer Kampanje samsøe neck Burro Cardigan Samsøeamp; Cream Total Eclipse Boston Roebuck Gensere O 6304 Rosin 8mvOyNn0w
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • 2 reima Til Jente 8 Klær Fleecedress Reima noble Grå Ester År 3TlK1JcF
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Timberland Artist Blå Nett Lyseblå Kjøp Tank Mann nettbutikk På Boots timberland 8Oknw0P
Foto: Ola Viken Stalund
Hjemmeside adidas Bl supra officia Bieber Tk Grnn Justin Supra Sko Society Superstar Pink 2017 rdxBoeC