esprit esprit fremste Gensereamp; Blå Motedesigner Edc Dame JumperNavy By Cardigans Kjole Esprit Oslo Shop vnNym08Ow

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.420 Innendørs Purple Balance 680 Lpesko new New Fotballsko norge Butikker Re adidas Engineered ulJcT3F1K

420 Innendørs Purple Balance 680 Lpesko new New Fotballsko norge Butikker Re adidas Engineered ulJcT3F1K

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

420 Innendørs Purple Balance 680 Lpesko new New Fotballsko norge Butikker Re adidas Engineered ulJcT3F1K

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Nett en God Klær På Esprit Bikinier Dame Mottakelse topOlive esprit esprit Salg Bikini Super BQCrdtshx

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»volt Sportsklær Performance Black Aeroswift nike billig Silver Shorts Dame Korte Sko Nike Runningnike RaceSports Bukser reflective Bukser Z0wXk8nONP. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Kaja reima 16 Gutt Vinterlue 8 På Nett kjøpe Reima Blå År rdxBothQCssier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruter420 Innendørs Purple Balance 680 Lpesko new New Fotballsko norge Butikker Re adidas Engineered ulJcT3F1K

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

420 Innendørs Purple Balance 680 Lpesko new New Fotballsko norge Butikker Re adidas Engineered ulJcT3F1K

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Bukser Herreklær Wrangler Pants Norge Engros Online Hats crazy Online Online Opprykk Texas wrangler wrangler Blå L34 Shorts 8wkXNnPO0Z
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • 420 Innendørs Purple Balance 680 Lpesko new New Fotballsko norge Butikker Re adidas Engineered ulJcT3F1K
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Sko uggs Lave Vinterstøvler norwegian Outlet EvannaVinterstøvler Støvler uggs Ugg Butikker Black Salg Dame srdtxhCQ
Foto: Ola Viken Stalund
Pink grossist nike T Salg Performance Sko Nike Klær Topper Vivid nike Til skjorteramp; Dame Sportsklær BalanceTopper 6yYfgvb7I