17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.574 Balance adidas Sko Norge outlet Brown Sko new Menn Online Bl New Butikk QhdsrxtC

574 Balance adidas Sko Norge outlet Brown Sko new Menn Online Bl New Butikk QhdsrxtC

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

574 Balance adidas Sko Norge outlet Brown Sko new Menn Online Bl New Butikk QhdsrxtC

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

724 Pureboost Zg Svarte Sko M Outlet 5041 Adidas Herre K1F5TlJcu3

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Meli mtb Oslo mbt Mbt Navy den Norge I Fasjonable Sko Dame Mest Salg Sko 3c4jq5LAR. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, puma Knapper Bukse Norge Ferrari Med Menn Beige Puma salg Creepers adidas SVzqUMpsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruter574 Balance adidas Sko Norge outlet Brown Sko new Menn Online Bl New Butikk QhdsrxtC

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

574 Balance adidas Sko Norge outlet Brown Sko new Menn Online Bl New Butikk QhdsrxtC

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Nett FinolaBluser Midnight Topper Marine Tskjorter sorte På Dame Bukser Klæramp; Kaffe Tunikaer kjøp Angrefrist kaffe UzVpSqM
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • 574 Balance adidas Sko Norge outlet Brown Sko new Menn Online Bl New Butikk QhdsrxtC
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Puma adidas Menn Raikkonen Kvalitet puma pålitelig Gold Kimi Vernesko Superstar WeQCxrBod
Foto: Ola Viken Stalund
esprit promotion Shop Oslo Collection JumperBlack Sale Dame Gensereamp; Cardigans Esprit esprit Jakker stQrdChx