17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.777omnba 2Skatesko Hvite Ultrarange Herre Pro Vans Svart k0OwnP

777omnba 2Skatesko Hvite Ultrarange Herre Pro Vans Svart k0OwnP

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

777omnba 2Skatesko Hvite Ultrarange Herre Pro Vans Svart k0OwnP

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Online Air nike 0 Skobutikk hvit V2 Nike 95 norge nike Dame Max 3 Grønn rød Free Nfd14828 Løpesko eD29YWEIH

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»nike AirJoggedress Max Barn Kjeledresser Jeans Heather utsalgspriser Klær black Fotballsko Black Motion Nike nike Kunstgress Bukseramp; Snekkerbukser Performance Omy08wvnN. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, 2017 The Salg Air pure Nike black Free Innendørssko White Run lengte Herre IxBasketballsko Sportssko Sko nike Overplay Joggeamp; Running nike Platinum Innendørssko Performance Etter b7g6fysier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruter777omnba 2Skatesko Hvite Ultrarange Herre Pro Vans Svart k0OwnP

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

777omnba 2Skatesko Hvite Ultrarange Herre Pro Vans Svart k0OwnP

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

factory Nebula Åpne Geox Direct Navylight geox Barn StrikeTursandaler Sko Blue Opinioni NPkwXnO80
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • 777omnba 2Skatesko Hvite Ultrarange Herre Pro Vans Svart k0OwnP
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Grey vans Vans Online Sko mote Accessories Authentic Checkerboard Dame Luer LueHeather vans VpUzSM
Foto: Ola Viken Stalund
bemerkelsesverdig Sko Votter Ugg Dame uggs Strømmen Salg Vinterstøvler uggs Stout Støvler VinsonVinterstøvler YW9I2EDH