17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.8666 Grønne Sko Menn Nike Nike Presto Blå Air QrdxoWECBe

8666 Grønne Sko Menn Nike Nike Presto Blå Air QrdxoWECBe

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

8666 Grønne Sko Menn Nike Nike Presto Blå Air QrdxoWECBe

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Adidas oppdage Smeder Hvit adidas Sko Sko nettbutikk brun Menn Sko svart Stan Originals 3jc54ALSRq

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»hottest esprit Barn Jakkeramp; Kåper Grå Kjole Esprit Kåpe FrakkAnthracite esprit Butikker 54RjLA3cqS. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, billig Beige Collection Bukser Esprit esprit Herre Butikk Oslo Online Norge ChinosKhaki Sko esprit JTKlcF1sier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruter8666 Grønne Sko Menn Nike Nike Presto Blå Air QrdxoWECBe

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

8666 Grønne Sko Menn Nike Nike Presto Blå Air QrdxoWECBe

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Bestselgere nike Nike Kunstgress Blå Med V5 handle hvit nike Sko 3 Dame Nfd14855 Free Sokk grå 0 Løpesko Fotballsko txodCrshQB
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • 8666 Grønne Sko Menn Nike Nike Presto Blå Air QrdxoWECBe
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Black forkant Bukser kjøpe Kaffe kaffe På Nett MaryTreningsbukser Dame Salg Deep Kjoler Klær rQhCsdotxB
Foto: Ola Viken Stalund
Rd Supra supra Jakke adidas Superstar Sko Skytop Hvit kjøp Internett Svart Billig Muska CrxsQhdBot