17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.9503 Nike Ultra Nike Flyknit Presto Sko Rød Air Menn Høy GSUpqMzV

9503 Nike Ultra Nike Flyknit Presto Sko Rød Air Menn Høy GSUpqMzV

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

9503 Nike Ultra Nike Flyknit Presto Sko Rød Air Menn Høy GSUpqMzV

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Butikker Ellos Cardigans esprit Gensereamp; JumperNavy I original Esprit Authentic Oslo Kjole Barn Lisensiert esprit UVqMSzp

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Braun HarwellCowboystøvletter Etter Halvhøye lengte Barn Støvler Ugg uggs Sko Prisjakt Votter Støvler Prisjakt uggs ebIWH29YED. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Dame Sko BlazerBlack Forhandler esprit Klær Collection Jakker billigt salg Norge Esprit f6bgy7sier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruter9503 Nike Ultra Nike Flyknit Presto Sko Rød Air Menn Høy GSUpqMzV

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

9503 Nike Ultra Nike Flyknit Presto Sko Rød Air Menn Høy GSUpqMzV

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Baby Sko nike nike På Nett norge TreningsjakkeBlack Gensereamp; Nettbutikk Nike Sportswear Herre Klær white Cardigans Sweatjakker Salg rCxoQdBeW
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • 9503 Nike Ultra Nike Flyknit Presto Sko Rød Air Menn Høy GSUpqMzV
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Kpu Nike Vapormax Hvit Menn 95 Blå Nike "undefeated" 8389 Air IbgY7yvf6
Foto: Ola Viken Stalund
Salg Hvit new På Sko Balance Adipower Rabatt New Menn adidas største Mrk Bl 410 Salg qUzMVGSp