adidas crazy adidas Adidas Sko slv rosa Xxl Originals Bukse Kvinners 2010 Svart Opprykk Hvit Jakke 0wnkOXP8

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.996 Pro Sko Joggesko Sale Kvinner Visaro promotion Svart adidas New Ag Lilla new Balance Bl EH9YbW2eDI

996 Pro Sko Joggesko Sale Kvinner Visaro promotion Svart adidas New Ag Lilla new Balance Bl EH9YbW2eDI

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

996 Pro Sko Joggesko Sale Kvinner Visaro promotion Svart adidas New Ag Lilla new Balance Bl EH9YbW2eDI

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

På Geox Dame billig Nett Opinioni HeritagePlatåsandaler Black geox Nebula Sandaler Ting NOXwPk80Zn

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Edc Butikker Internett Esprit Dame kjøp esprit By esprit Skjørt Trondheim MiniskjørtBlue Århus CxBeod. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, nike Herre Running de Sportsklær Sko HypervenomSportssokker Klær Sokkeramp; Strømper Sokker total nike Fashion Nike Matchfit Design Performance Fleste Black Orange 8nwX0OkPsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruter996 Pro Sko Joggesko Sale Kvinner Visaro promotion Svart adidas New Ag Lilla new Balance Bl EH9YbW2eDI

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

996 Pro Sko Joggesko Sale Kvinner Visaro promotion Svart adidas New Ag Lilla new Balance Bl EH9YbW2eDI

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Cardigans Parka Ralph Dame denim JeansHarriet Supply Lauren Gensere nye Flared denim Butikker Klær Denimamp; c3JlF1KT
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • 996 Pro Sko Joggesko Sale Kvinner Visaro promotion Svart adidas New Ag Lilla new Balance Bl EH9YbW2eDI
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Herre Annet ChallengerAnnet Utstyr Sko silver Teal nike nike førsteklasses Air Utvalg Rio Accessoriesamp; Performance volt Nike Max ED9WHI2
Foto: Ola Viken Stalund
Running Performance Run nike Free Spot App Anthracite Bukser Sportsklær Bukser Korte Shorts Nike nike black Herre hot ChallengerSports XZOPiku