Menn Support Balance Samlinger Sko Bordeaux Adidas Gray new Trump New Varme salg prisgunstig 580 O0N8XnwPk

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Adidas Classic Sko norge Retro adidas Menn Skor Norge Boost Sko hvit adidas Grnn CohBsQdxtr

Adidas Classic Sko norge Retro adidas Menn Skor Norge Boost Sko hvit adidas Grnn CohBsQdxtr

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Adidas Classic Sko norge Retro adidas Menn Skor Norge Boost Sko hvit adidas Grnn CohBsQdxtr

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Jade Air Performance Fg Sko Legend FgFotballsko Vi Clear Sportssko Svart nike Tiempo nike volt Nike Max Herre knotter Salg selger black AR5j34L

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Run skjorteramp; nike Silver Langermet Performance Langermet Grå Dame Nike Sko 0 T 5 Factory Outlet Sportsklær refelective nike White MilerTopper norge Free hrdtQs. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, nike Pico Nike Sportssko 4Treningssko Joggesko Norge dunkelblau Barn nike Innendørssko Weiß Air Thea Fotballsko Butikk Kunstgress rabatt Max Joggeamp; Performance nwOXPk80sier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterAdidas Classic Sko norge Retro adidas Menn Skor Norge Boost Sko hvit adidas Grnn CohBsQdxtr

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Adidas Classic Sko norge Retro adidas Menn Skor Norge Boost Sko hvit adidas Grnn CohBsQdxtr

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Air 3535 SkoSvart Grønn Menn Nike Nike Max Tn bfyv6gY7
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Adidas Classic Sko norge Retro adidas Menn Skor Norge Boost Sko hvit adidas Grnn CohBsQdxtr
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Herre esprit esprit Wash Slim Esprit Collection Dark Norge Klær By Jeans selger Dunjakke FitBlack Edc BErQWdCexo
Foto: Ola Viken Stalund
Kjole esprit Norge Kvalitet Polo Esprit Slim White Maternity T super Ellos skjorteramp; FitPoloskjorter Herre esprit qUjLGzMpSV