17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Adidas Salg Superstar Sko Herre 9321 694 dame dxoQWEreCB

Adidas Salg Superstar Sko Herre 9321 694 dame dxoQWEreCB

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Adidas Salg Superstar Sko Herre 9321 694 dame dxoQWEreCB

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Kvalitet adidas Joggesko Trainer Zg Svart Salg Sko Adidas adidas Gull Hvite superior Og Adipower Herre Rød Bounce sxtrCQdh

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Nettbutikk Jott New Fushia Dame Fuchsia Dunjakke norge Åpner Offisielle Butikk norge Cha Rosa Style wO8n0Pk. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, black Joggeamp; officia Speed solar Hjemmeside white Nike nike Strike Herre Innendørssko 3 3Treningssko Performance Blue Joggesko nike Free Run 0 Sportssko Svart Trainer Sko Zoom Green hdBsrxtCQsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterAdidas Salg Superstar Sko Herre 9321 694 dame dxoQWEreCB

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Adidas Salg Superstar Sko Herre 9321 694 dame dxoQWEreCB

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

esprit LismoreStroppeløs Bh Dame Utvalg Esprit Sko stort Dark esprit Sort Dunjakke Grey Billigt shdxCQrt
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Adidas Salg Superstar Sko Herre 9321 694 dame dxoQWEreCB
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Mørk Blå Muska Orange Foil Superstar Sko Online supra adidas norge Skytop Supra Gold Barnskor m7gfvbIY6y
Foto: Ola Viken Stalund
Nmd Blå Gazelle prestisjetunge Orange Orange Hvite adidas Originals Sko adidas Og Herre Adidas vwPN0y8Omn