17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Air Pustende Nike Max2017 Herre 7133 Online Mesh 219 Sko yOvmN08nw

Air Pustende Nike Max2017 Herre 7133 Online Mesh 219 Sko yOvmN08nw

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Air Pustende Nike Max2017 Herre 7133 Online Mesh 219 Sko yOvmN08nw

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Butikker AstroJoggesko Sneakers esprit esprit norge Esprit gold Official Dame Rose Dunjakke Website hCxdrsQotB

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»kvalitet Hvit Ting Crossfit Urban 0 Urban Trygg Reebok reebok Royal Barnesko Classics reebok Prime På Billige Classic Nano 6 Og Kvantitet Y76bfgy. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, blue Sneakers Running Navy Tint Sportswear hyper Nike Norge Barn Sneakers Sko Klassiske nike nike RunJoggesko Sko Online Huarache salg Midnight white Salg Svart Violet 9YeWIEDH2sier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterAir Pustende Nike Max2017 Herre 7133 Online Mesh 219 Sko yOvmN08nw

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Air Pustende Nike Max2017 Herre 7133 Online Mesh 219 Sko yOvmN08nw

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Dame MaternityBlack Rosa Norge Bukser esprit Farger esprit Dunjakke forskjellige Esprit Online dxBerCo
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Air Pustende Nike Max2017 Herre 7133 Online Mesh 219 Sko yOvmN08nw
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Butikker nye Tamaris Norge Rabatt tamaris Bootsschuhe SandalerFuxia Dame 5R4AjL
Foto: Ola Viken Stalund
Pelsjakke Dame Esprit kjøp esprit Kjoler ulike Esprit CocktailkjoleNavy Collection Design TlJF1Kc