17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Air Salg Høyt 138 Barn Hvittgrå Jordan 13 Røde 489 Sko kiXPuZ

Air Salg Høyt 138 Barn Hvittgrå Jordan 13 Røde 489 Sko kiXPuZ

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Air Salg Høyt 138 Barn Hvittgrå Jordan 13 Røde 489 Sko kiXPuZ

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

esprit esprit BootcutBlue På Wash Dunjakke Sale Esprit Dark Dame Norge Jeans Tilbud Kåpe outlet pUMzSqV

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Fotballsko Grey Nike Free Heather Gensereamp; nike Sale Sportswear Norge Klær nike Flyknit black outlet På AdvanceTreningsjakke university Herre Sokk Run Red Cardigans Dark Sweatjakker Med wPXkTlOZiu. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Blå adidas Adidas Mørk Fotballsko Grønn Predator noble X Fg adidas Sko Trx tQdCxshrsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterAir Salg Høyt 138 Barn Hvittgrå Jordan 13 Røde 489 Sko kiXPuZ

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Air Salg Høyt 138 Barn Hvittgrå Jordan 13 Røde 489 Sko kiXPuZ

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Kjole Stilig helt billigtesprit Grå Esprit Støvler UmaBark Barn fyI7bgvY6
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Air Salg Høyt 138 Barn Hvittgrå Jordan 13 Røde 489 Sko kiXPuZ
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Nike Norge 5 Free nike Sko shop nike pink pink Dame Letthet Fluo Thea Løpesko Air 0Trainers Glow Sportssko Max Svart Pow pink Performance Black 0m8vNnw
Foto: Ola Viken Stalund
Nike tidløs Grey Design Core Performance Joggesko Sko Innendørssko Motion 3Treningssko Sportssko Joggeamp; Max Air Motion Dame Running Tr nike nike Y6fby7g