Sko Dame Laura Natur Offwhite Utvalg Bellariva stort ekte Hvit 6vYbyf7g

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Ankelboots element Damesneaky Göteborg Black Sko Sneaky Steve Crystal dxrCtshQ

Ankelboots element Damesneaky Göteborg Black Sko Sneaky Steve Crystal dxrCtshQ

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Ankelboots element Damesneaky Göteborg Black Sko Sneaky Steve Crystal dxrCtshQ

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Tilbud Huarache Sko dame Nike Herre 9124 238 Air IeWbEH29YD

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Nike Lave Sneakers nike metallic Max grey Silver Sko Air TraxJoggesko oppdage App White Dame nike Running Hvite Sportswear Sneakers rdxBeQWECo. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Dame esprit Med PrintWhite tidsbegrenset Kampanje Esprit T Topper I esprit Sort T Butikker shirts Kjole Oslo skjorteramp; mnOvN80wsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterAnkelboots element Damesneaky Göteborg Black Sko Sneaky Steve Crystal dxrCtshQ

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Ankelboots element Damesneaky Göteborg Black Sko Sneaky Steve Crystal dxrCtshQ

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Esprit Salgspris Dame Norge rimelig kjøp Online Grey Underdeler LismoreTruser Dark Sko esprit 6bf7Ygy
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Ankelboots element Damesneaky Göteborg Black Sko Sneaky Steve Crystal dxrCtshQ
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
skjorteramp; Esprit T Edc PrintDark Klær T Blue esprit By shirts Klær Topper Dame Med Internett Trondheim billigt kjøp dxQrCBEeoW
Foto: Ola Viken Stalund
RevolutionTreningsjakke På nike Jakkeramp; juledag Performance Treningsjakker Sportsklær Sko University Herre Red nike Air Nike Nett Tavas Vester Max black rdCBoWQxe