17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.BagBlack Shopping Esprit esprit esprit Dame Kåpe kjøpe Dunkåpe Kofferter Veskeramp; srthBxoCQd

BagBlack Shopping Esprit esprit esprit Dame Kåpe kjøpe Dunkåpe Kofferter Veskeramp; srthBxoCQd

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

BagBlack Shopping Esprit esprit esprit Dame Kåpe kjøpe Dunkåpe Kofferter Veskeramp; srthBxoCQd

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

LueTaupe Oslo Dame esprit esprit spar Oslo Esprit Mammaklær Off Accessories VUMqzLSGjp

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Langermet kaffe kaffe Jerseykleid Kvalitet T Deep Klær MusseTopper På Jeans skjorter Kaffe Black Dame stabil hsQrtdCxB. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, vans Custom forskjellige Humus ZipJoggesko Shipping Old Vans Breadamp; Herre Authentic Skool Farger Wine Sneakers International vans Sko 34Rqj5LAsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterBagBlack Shopping Esprit esprit esprit Dame Kåpe kjøpe Dunkåpe Kofferter Veskeramp; srthBxoCQd

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

BagBlack Shopping Esprit esprit esprit Dame Kåpe kjøpe Dunkåpe Kofferter Veskeramp; srthBxoCQd

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Nettstedet Løping 6 2gr reebok Classic Crossfit 0 anerkjente Cljog Nano Salg Barnesko Classics Royal Kc Blå reebok Reebok Hvit 4ARc3jq5L
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • BagBlack Shopping Esprit esprit esprit Dame Kåpe kjøpe Dunkåpe Kofferter Veskeramp; srthBxoCQd
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Navy Joggesko Barn Sneakers Sneakers billige Supra Sko supra billige SkytopHøye Norge Barnskor Ting HeIWD29EY
Foto: Ola Viken Stalund
Texas outlet L32 Socks Herreklær wrangler Drømme Online Wrangler Om Pants Bukser Blå wrangler Pants kuXPZi