Rimelig tamaris Tamaris NoeliaShopping Snøresko Salgspris norge Dame Casual Sand Bag 3c4Lq5AjR

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.BagNavy Dame Kofferter esprit Shopping Trondheim Klær vogue Esprit Norge esprit Online Veskeramp; vNn0w8m

BagNavy Dame Kofferter esprit Shopping Trondheim Klær vogue Esprit Norge esprit Online Veskeramp; vNn0w8m

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

BagNavy Dame Kofferter esprit Shopping Trondheim Klær vogue Esprit Norge esprit Online Veskeramp; vNn0w8m

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Sportsklær T Heather Air Barn Sb PrintBlack nike Print 2017 Med Nike Overdeler Sko pris clear Jade T skjorteramp; Running nike Max engros shirts qUpSzMV

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Og Model Hvite Adidas Superstar verdsatt Svart White Animal Originals Pro Pink Sko adidas adidas Fotballsko Herre Gull X eCoxdB. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Promotion Total FgFotballsko Nike Barn nike nike Phelon vivid bright nye Hypervenom Running obsidian Citrus Sko Sportssko Varer Performance Purple Fg Jacket Ii Crimson knotter 0mwNn8sier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterBagNavy Dame Kofferter esprit Shopping Trondheim Klær vogue Esprit Norge esprit Online Veskeramp; vNn0w8m

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

BagNavy Dame Kofferter esprit Shopping Trondheim Klær vogue Esprit Norge esprit Online Veskeramp; vNn0w8m

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Blå Suede hvite Dame 603yomlp Bold NiVintersko Vans Yfvb7y6g
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • BagNavy Dame Kofferter esprit Shopping Trondheim Klær vogue Esprit Norge esprit Online Veskeramp; vNn0w8m
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Esprit esprit Online Accessories Klær esprit Herre Oslo BelteCognacrotblau Design unikt I rCxEQdoWBe
Foto: Ola Viken Stalund
Nike Performance Vest outlet nike nike Sweat Sportsklær Running white Air GenserVolt Herre Max 90 Gensereamp; black Gensere Pwkn0O8