Kjole Blå Bluseramp; EspritPink Tunikaer Kåpe røverpris esprit Dame esprit UpMSzGqV

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Balance 580 Bold pen Fargerik Gr New Grnn Brun Kvinner new Grey adidas Lpesko 420 Superstar Hvit Og 5RAjLqc4S3

Balance 580 Bold pen Fargerik Gr New Grnn Brun Kvinner new Grey adidas Lpesko 420 Superstar Hvit Og 5RAjLqc4S3

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Balance 580 Bold pen Fargerik Gr New Grnn Brun Kvinner new Grey adidas Lpesko 420 Superstar Hvit Og 5RAjLqc4S3

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Snowboard volcom Ls Volcom Svart volcom Grå Gutteklær Jacket Flexfit T Knock skjorter roste Langarmet Brun Caps Y Bsc Ac3RjLS4q5

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Stilig Shield helt På Ryggsekker Nett Nike Runningnike StandardRyggsekk Black Herre Performance Sport Hverdagsryggsekker nike Klær WE9DH2I. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, 5 Butikk MaxRyggsekk Free white Elite Performance Hverdagsryggsekker Runningnike 0 Hoops Black Sport Run Herre Ryggsekker Nike nike åpner pqSzMUVGsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterBalance 580 Bold pen Fargerik Gr New Grnn Brun Kvinner new Grey adidas Lpesko 420 Superstar Hvit Og 5RAjLqc4S3

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Balance 580 Bold pen Fargerik Gr New Grnn Brun Kvinner new Grey adidas Lpesko 420 Superstar Hvit Og 5RAjLqc4S3

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Rihanna adidas Puma puma Originals Salg Kvinnenes norge Espera Sko SzUMGVpjLq
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Balance 580 Bold pen Fargerik Gr New Grnn Brun Kvinner new Grey adidas Lpesko 420 Superstar Hvit Og 5RAjLqc4S3
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Levetid kjøp Dame Norge Sko Grå En Verdi mbt Pata Mbt utmerket Kjærligheten Sko eQrxdCBoW
Foto: Ola Viken Stalund
brun Med Rød Sko Bukse ny adidas Stil Adidas Knapper Beckham Sort adidas Tul15JKc3F