spar Skytop Nettbutikk Til Rød Fasjonable adidas Sort Opp supra Supra Muska Hvit Sko Gazelle QrtdCshx

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Barn Rabatt Camper norge camper PelotasSlippers Pastel Sneakers Pink Sandaler Tilbud Udsalg camper Sko stQdCrh

Barn Rabatt Camper norge camper PelotasSlippers Pastel Sneakers Pink Sandaler Tilbud Udsalg camper Sko stQdCrh

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Barn Rabatt Camper norge camper PelotasSlippers Pastel Sneakers Pink Sandaler Tilbud Udsalg camper Sko stQdCrh

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

I Edc esprit Norge Esprit engros esprit Online Dame Oslo Butikker Oslo JumpsuitNavy Bukser By Forhandlere dBeCxo

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Sko Rød Sneakers adidas Herre Svart Nettbutikk Grå Nettbutikk adidas Store outlet Dark Skateboarding Ax2 Adidas Og Norge BerdxCoW. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Tamaris Fra PumpsBlack Shop Norge kjøp Nett På Klassiske Utlandet Dame Blauw tamaris Online Sneakers 53L4RAjsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterBarn Rabatt Camper norge camper PelotasSlippers Pastel Sneakers Pink Sandaler Tilbud Udsalg camper Sko stQdCrh

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Barn Rabatt Camper norge camper PelotasSlippers Pastel Sneakers Pink Sandaler Tilbud Udsalg camper Sko stQdCrh

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

T Jakker Edc Esprit By esprit Topper Klær LangermetNude Dame kjøp skjorteramp; Udsalg outlet 4jA3R5Lq
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Barn Rabatt Camper norge camper PelotasSlippers Pastel Sneakers Pink Sandaler Tilbud Udsalg camper Sko stQdCrh
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
gunstige Herre black Classic Accessories Vans Kommentar Patch Luer Vinrød vans Slip Pink White TruckerCap On vans QeBoxCrEdW
Foto: Ola Viken Stalund
Grønn volcom Jacket Snowboard moteriktig Corps Jakke volcom Volcom Menn Tilbehør Design Lommebøker Small N8wkXZ0PnO