17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Barn esprit Salg Oslo hottest Bordeaux FilouStøvletter Klær esprit Støvler Butikk Red Esprit v08OPmNywn

Barn esprit Salg Oslo hottest Bordeaux FilouStøvletter Klær esprit Støvler Butikk Red Esprit v08OPmNywn

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Barn esprit Salg Oslo hottest Bordeaux FilouStøvletter Klær esprit Støvler Butikk Red Esprit v08OPmNywn

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

nike SportsveskeBlack Free volt Barn App nike Rabatt Sportsbager Running største Vesker Run Nike Performance Sport IYWH9ED2

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»outlet Bronze 2017 Åpner cool Way coolway Sneakers Lace Dame Sneakers Selger AvocadoSnøresko Prezzo Butikk Sko Coolway 4Rq3LjA5. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, valgene Dame Esprit kjøp esprit Butikker Maternity I Esprit Danmark Varene Skjørt FotsidtBlack ordCeWxBsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterBarn esprit Salg Oslo hottest Bordeaux FilouStøvletter Klær esprit Støvler Butikk Red Esprit v08OPmNywn

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Barn esprit Salg Oslo hottest Bordeaux FilouStøvletter Klær esprit Støvler Butikk Red Esprit v08OPmNywn

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

esprit Grey Dame SommerkjoleLight Collection kjøpe lotus Kjoler Norge Esprit Maternity Norge OiuZwPXTkl
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Barn esprit Salg Oslo hottest Bordeaux FilouStøvletter Klær esprit Støvler Butikk Red Esprit v08OPmNywn
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Herre Lett På By Nett Edc Sko esprit Jakker Klær populære Esprit kjøp JakkeNavy FTcu3lKJ1
Foto: Ola Viken Stalund
Blå Billige Max 0 Brand Nike Billig 3 Sko nike Shox Air Run Thea menn Free top Engros nike Online Small Net Royal V2 Svart 0wvmnO8N