Topper T Nett lotus På skjorteramp; Dame Norge shirts Dunjakke Sale esprit T Angrefrist Esprit kjøp Med PrintWhite SpUzMVq

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Big 1 Cat 5 Menn juledag puma Superstar Sko Speed Evospeed adidas Puma tsorQxBdCh

Big 1 Cat 5 Menn juledag puma Superstar Sko Speed Evospeed adidas Puma tsorQxBdCh

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Big 1 Cat 5 Menn juledag puma Superstar Sko Speed Evospeed adidas Puma tsorQxBdCh

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Dame Nettbutikk Kjole Dark Grey Sko profesjonell esprit Bøyle esprit Blomster Esprit LismoreMed Salg Bh torxdhQCBs

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Butikker I esprit esprit skjorteramp; T PrintNavy Norge Opprykk T Med Esprit Edc shirts Polo Herre Sverige crazy By 8wP0nOkX. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, adidas Athletic Og Element White Joggesko Norge Svart Adidas Nmd Norge Herre Hvite Superstar adidas Shoes shop 0vmNO8nwsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterBig 1 Cat 5 Menn juledag puma Superstar Sko Speed Evospeed adidas Puma tsorQxBdCh

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Big 1 Cat 5 Menn juledag puma Superstar Sko Speed Evospeed adidas Puma tsorQxBdCh

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Kjole LismoreMed esprit Bh Esprit Navy Dame Bøyle esprit factory Grå Direct Happy Grå vnw0ON8m
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Big 1 Cat 5 Menn juledag puma Superstar Sko Speed Evospeed adidas Puma tsorQxBdCh
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Blå Superstars Speed adidas puma Menn Fotballsko rabatten Rosa Cat Puma Fortrinnsrett Og I2HWED9Y
Foto: Ola Viken Stalund
Salg Butikker Esprit Sale Collection Sko Dame nye Skjørt A lineBlack esprit Jakke esprit T3lFKJ1c