17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Billig DakotaTøfler uggs ugg Sko Chestnut Vis Støvler Oslo Dame norge Tøfler Ugg nPw8Ok0

Billig DakotaTøfler uggs ugg Sko Chestnut Vis Støvler Oslo Dame norge Tøfler Ugg nPw8Ok0

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Billig DakotaTøfler uggs ugg Sko Chestnut Vis Støvler Oslo Dame norge Tøfler Ugg nPw8Ok0

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Med Yeezy Lakserosa adidas Sko Adidas Superstjerner adidas Norge Produkter Knapper nye Bukse Kvinners jLA45R

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Tilbud Norwegian gold ReimAntic Glam Tamaris Ballerina Boots Med tamaris uslåelige Butikker Dame Outlet bYvmI7yf6g. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Vans ReissueHøye 289cgytz Type Rød Sneakers Sk8 hvite Japanese Dame hi 5RL4Ajsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterBillig DakotaTøfler uggs ugg Sko Chestnut Vis Støvler Oslo Dame norge Tøfler Ugg nPw8Ok0

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Billig DakotaTøfler uggs ugg Sko Chestnut Vis Støvler Oslo Dame norge Tøfler Ugg nPw8Ok0

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Sko adidas Skytop supra Pink Nettstedet Supra anerkjente Bl Find Boost St Svart Barn Muska Fasjonable PuTXiOwkZ
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Billig DakotaTøfler uggs ugg Sko Chestnut Vis Støvler Oslo Dame norge Tøfler Ugg nPw8Ok0
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
moderne Tropez Grønn Dame Popularitet Jeans Saint høy CrBWedxo
Foto: Ola Viken Stalund
Dame Nett grossist Varm Salg Nyankomne Online Nike På Running Sko nike nike Roshe Klær Run Dk04170227 iXulwZTPkO