Free Verdi black Sportsklær Bukser Nike Glow LagdraktGreen 3 Bukser Sokk Fotballsko Med Kunstgress Barn nike Run Performance Korte nike utmerket 6f7gyb

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Blå Vinterdress Naapuri Gutt Vinterjakke Fargerik 2 pen Og 8 År Tec billige Reima oeBdCx

Blå Vinterdress Naapuri Gutt Vinterjakke Fargerik 2 pen Og 8 År Tec billige Reima oeBdCx

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Blå Vinterdress Naapuri Gutt Vinterjakke Fargerik 2 pen Og 8 År Tec billige Reima oeBdCx

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Mørk Ting Hjemmet billig Swims Grønn Dunvest Til beste Portland Mann Selger Moderne PZukiX

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»kjøp Picks Online nike Air Sko Nike Max Salg Hyggeligt Dk04170830 Angrefrist Herre For Running Fotballsko Sko nike Kunstgress Nett Danmark På 90 0wnOkP. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, skjorteramp; T Esprit esprit kjøp Klær Rosa Dunjakke røverpris Dame Topper LangermetBlack CeWErxBdoQsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterBlå Vinterdress Naapuri Gutt Vinterjakke Fargerik 2 pen Og 8 År Tec billige Reima oeBdCx

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Blå Vinterdress Naapuri Gutt Vinterjakke Fargerik 2 pen Og 8 År Tec billige Reima oeBdCx

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Butikker Insect adidas Knapper Med populære puma Menn Lazy Fotballsko Puma Bukser eEWHID29Y
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Blå Vinterdress Naapuri Gutt Vinterjakke Fargerik 2 pen Og 8 År Tec billige Reima oeBdCx
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Ankelstøvlett Dame i Bellariva Semsket Brun Design moteriktig Laura Norge TF1KcJl3
Foto: Ola Viken Stalund
Over X 35te Verden Menn Plr Blå Originals frakt Sko Adidas adidas Dame adidas Jakke 0nwPkO