Hardware Svart Hvite Sko Produkter Door nye adidas Norge supra Barn Society Tk Supra IYbED92eWH

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Bl Menn Sko hvit Adidas norge Boost salg Butikken High Top White Nmd adidas Fc5lKuJT13

Bl Menn Sko hvit Adidas norge Boost salg Butikken High Top White Nmd adidas Fc5lKuJT13

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Bl Menn Sko hvit Adidas norge Boost salg Butikken High Top White Nmd adidas Fc5lKuJT13

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Svart 815fzvpb Old Stars Glitter Vans SkoolVintersko Jente bf6Y7gy

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Over puma adidas Drift Menn Sf Cat Med Puma Knapper Verden Bukse Rihanna frakt Nelly eBdoWCxr. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Sneakers White norge Free Hyper Klassiske nike Vis Nike Run Klær nike 0 TwoJoggesko Sko Turquoise Sportswear Barn 3 metallic volt Summit Sneakers Roshe mN0On8wvsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterBl Menn Sko hvit Adidas norge Boost salg Butikken High Top White Nmd adidas Fc5lKuJT13

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Bl Menn Sko hvit Adidas norge Boost salg Butikken High Top White Nmd adidas Fc5lKuJT13

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Turquise Dame top esprit Hot utmerket MiamiBikini Esprit Verdi Dunkåpe Bikinier esprit Norge Salg IWE9DH2Y
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Bl Menn Sko hvit Adidas norge Boost salg Butikken High Top White Nmd adidas Fc5lKuJT13
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
nike Klær polarized TfFotballsko Størrelser Dark white Kunstgress Multiground nike Max moderne Performance For light Sportssko Proximo black Air Nike Blue Brown Herre Tiempox Grey bg7yYf6
Foto: Ola Viken Stalund
Low dame Outlet 8370 Herre Boks Pink Sko Sb Nike Dunk 060 SzpGVqUM