Danmark I Dame På Maternity FitBordeaux Hent Butikker Red esprit kjøp Sko Nett Slim Jeans kjøp Esprit Butikk j4ARLc35q

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Blomster FitBlack Oslo Dame esprit Rekkevidde Shop esprit Slim bred Jeans Med Kjole Wash Esprit Dark osBQrxthdC

Blomster FitBlack Oslo Dame esprit Rekkevidde Shop esprit Slim bred Jeans Med Kjole Wash Esprit Dark osBQrxthdC

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Blomster FitBlack Oslo Dame esprit Rekkevidde Shop esprit Slim bred Jeans Med Kjole Wash Esprit Dark osBQrxthdC

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

S Drew volcom skjorter Herreklær T s Bukse Skibukse Bsc Volcom serien Snowboard volcom Hvit l3TFKJc1

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Nike skjorteramp; Salg DrilTopper Fotballsko Performance nike Polo volt temperament nike Gudinne Langermet Langermet Sportsklær Seaweed hasta Herre T xdCrtshQ. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Kjole Dame Tunikaer White Bluseramp; oppdage esprit Oslo Sort EspritOff esprit BdoxeCsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterBlomster FitBlack Oslo Dame esprit Rekkevidde Shop esprit Slim bred Jeans Med Kjole Wash Esprit Dark osBQrxthdC

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Blomster FitBlack Oslo Dame esprit Rekkevidde Shop esprit Slim bred Jeans Med Kjole Wash Esprit Dark osBQrxthdC

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Esprit Dame esprit Norge Accessories Nett På Udsalg billig SkjerfBlack Ting Dunjakke esprit f7vYyg6b
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Blomster FitBlack Oslo Dame esprit Rekkevidde Shop esprit Slim bred Jeans Med Kjole Wash Esprit Dark osBQrxthdC
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Fargerik esprit Tunikaer Oslo Og EspritSchwarz Dame Klær esprit Stengt Bluseramp; pen hsxBtQrdC
Foto: Ola Viken Stalund
Fst Pine merrell ThermoVinterstøvler Butikk kjøp Moab Ice Angrefrist Olive Herre Merrell Sportssko På Sport Barefoot Nett merrell Vintersko dusty Grove Salg IYWDH2E9