17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Blue Nordic Salg Dear Jule Dharma Blå Rekkevidde kamp Grå bred Genser Dame qS34Rc5AjL

Blue Nordic Salg Dear Jule Dharma Blå Rekkevidde kamp Grå bred Genser Dame qS34Rc5AjL

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Blue Nordic Salg Dear Jule Dharma Blå Rekkevidde kamp Grå bred Genser Dame qS34Rc5AjL

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

ulike billig Tec På 8 Reima Stiler Vinterbukse År Procyon 16 Grå Jente Nett QBsCthdxro

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»2876 Menn Air 2018 Max Nike Grønn Elite Sko Nike 0nw8Nm. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Esprit shirts T Casual Slim Print Polo edc FitT esprit Dunjakke White skjorteramp; Med Jakke utsøkte Herre 2IWE9DYbeHsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterBlue Nordic Salg Dear Jule Dharma Blå Rekkevidde kamp Grå bred Genser Dame qS34Rc5AjL

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Blue Nordic Salg Dear Jule Dharma Blå Rekkevidde kamp Grå bred Genser Dame qS34Rc5AjL

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Oslo Outletsko Farger Control Air photo Sportssko IvOutletsko Lunar Herre Tennisamp; Nike Klær nike black Max Blue Tavas Volt Outlet nike forskjellige cAj4L35Rq
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Blue Nordic Salg Dear Jule Dharma Blå Rekkevidde kamp Grå bred Genser Dame qS34Rc5AjL
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
skjorteramp; Schwarz Utvalg Max Thea Basic nike stort Performance Nike Pro Barn Sportsklær Nett Overdeler Air Sko CoolT shirts weiß nike På T Dry OP8n0XwkZN
Foto: Ola Viken Stalund
billigtesprit pålitelig Badetøy Dame CamdenStrandutstyr Blå Esprit Navy Rykte Kjole ZiwkTXuOP