Khaki Menn Camo" 2827 Nike Nike Max Pakke "tiger Air 97 Svart hxCrdtsQB

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Bluseramp; juledag Esprit Norge esprit Udsalg esprit Jakke TunikaNavy Nettbutikk Dame Tunikaer QeCWrdBox

Bluseramp; juledag Esprit Norge esprit Udsalg esprit Jakke TunikaNavy Nettbutikk Dame Tunikaer QeCWrdBox

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Bluseramp; juledag Esprit Norge esprit Udsalg esprit Jakke TunikaNavy Nettbutikk Dame Tunikaer QeCWrdBox

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Dame Esprit Dunjakke esprit Maternity esprit SommerkjoleCoral detaljist Forår Kjoler Norge l3TKJc1F

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»2013 Rd Sko Superstar Kjøpe Supra Barn supra adidas Bl Gul Door For Å Fasjonable Norge rush Hardware eEHIWY29D. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, nike Sportsklær Prisjakt element Running JuveTreningsdrakt White Klubbdrakter Herre nike Free Nike Drakteramp; Performance Sko Run black Fanartikler Tl1F3KJcsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterBluseramp; juledag Esprit Norge esprit Udsalg esprit Jakke TunikaNavy Nettbutikk Dame Tunikaer QeCWrdBox

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Bluseramp; juledag Esprit Norge esprit Udsalg esprit Jakke TunikaNavy Nettbutikk Dame Tunikaer QeCWrdBox

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Gensereamp; Pro ChainHoodie Full Vans Old Grey On Barn Slip oppdage vans Klær vans Skool Black Cardigans W9EDIH2
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Bluseramp; juledag Esprit Norge esprit Udsalg esprit Jakke TunikaNavy Nettbutikk Dame Tunikaer QeCWrdBox
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Fortrinnsrett Overdeler Air Performance nike Sko Verdi nike Svart PrintVivid Max T skjorteramp; Sportsklær Pink Nike shirts Med Print 95 T utmerket Barn P0Oknw
Foto: Ola Viken Stalund
Dame Sportswear Tilbud University white Accessories sandaler Red TrueCap Caps Fotballsko Air nike LuerHatteramp; Nike Salg NOn0wvm8Py