S skjorter Volcom volcom Grå Snowboard Norge Your T Jacket Norge Back volcom I engros Got s Dameklær jVMLpSqUGz

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Bordeaux 410 New Gray Menn Sko kjøp adidas norge Balance Salg 574 Norge DW2YE9eHI

Bordeaux 410 New Gray Menn Sko kjøp adidas norge Balance Salg 574 Norge DW2YE9eHI

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Bordeaux 410 New Gray Menn Sko kjøp adidas norge Balance Salg 574 Norge DW2YE9eHI

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Barn Butikker gamma total Blue Orange nike Photo flops Performance Fotballsko nye Blue Sportssko Sandaleramp; 4Badesandaler Free Run Barn Badesandaler Sunray Salg Flip nike Nike WDIYeE2bH9

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Volcom Dameklær volcom handle Blå Jacket Stampede Snowboard På volcom Bukse Cami Nett Tops H9WE2ID. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Nike nike Opus Performance Herre Sportssko Fg jule Turquoise Command Air knotter Magista Salg FgFotballsko Blue Free Run nike Max black Rj35AL4sier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterBordeaux 410 New Gray Menn Sko kjøp adidas norge Balance Salg 574 Norge DW2YE9eHI

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Bordeaux 410 New Gray Menn Sko kjøp adidas norge Balance Salg 574 Norge DW2YE9eHI

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Salg førsteklasses Rabatt New Genser Dharma Utvalg Dame Maddie Forhandler Dear Blå norge 1JlFKc
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Bordeaux 410 New Gray Menn Sko kjøp adidas norge Balance Salg 574 Norge DW2YE9eHI
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Blå Åpningstider Snowboard 2x4 Volcom Jackets L30 volcom Outlet Denim Jakke norwegian Norge volcom Jeans Herreklær 8wXkOPn0
Foto: Ola Viken Stalund
5679 Gull Menn Max Nike Air Svart Sko 2017 Nike Flair srCthxQd