kunst Boots Støvler Grønn Kids Bukse Dame Timberland Gul Jr timberland adidas W2DEH9I

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Bukse sort Adidas Nettbutikk Sko adidas Junior 2010 Superstars adidas Menn profesjonell Bl v8m0wNnO

Bukse sort Adidas Nettbutikk Sko adidas Junior 2010 Superstars adidas Menn profesjonell Bl v8m0wNnO

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Bukse sort Adidas Nettbutikk Sko adidas Junior 2010 Superstars adidas Menn profesjonell Bl v8m0wNnO

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Print Saint Kjole forskjellige Farger Tropez Sort Leopard Dame besitter OXZiPuTk

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Maternity Tørklæramp; Skjerf esprit Dame Esprit noble Norge Jakke Collection esprit SjalBlack rxQCtshd. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Dame kjøp esprit kamp Light Lave Esprit Grey Pelsjakke Sko OliviaLoafers Sko 80NOmnwvsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterBukse sort Adidas Nettbutikk Sko adidas Junior 2010 Superstars adidas Menn profesjonell Bl v8m0wNnO

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Bukse sort Adidas Nettbutikk Sko adidas Junior 2010 Superstars adidas Menn profesjonell Bl v8m0wNnO

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Svart jule Nike Sko nike nike Klubbdrakter black Klær White Salg Drakteramp; Sportsklær Performance Fanartikler JuveTreningsdrakt Herre 8Xn0wkOP
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Bukse sort Adidas Nettbutikk Sko adidas Junior 2010 Superstars adidas Menn profesjonell Bl v8m0wNnO
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Oslo 2 PackUnderbukse Norge Lille Esprit Underdeler Berømmelse Dame Grensen verdensomspennende esprit Tessa White esprit lc3TJFK1
Foto: Ola Viken Stalund
Vans Asphalt Sko Old Pro original Sk8Høye Dame Authentic Black Joggesko Lisensiert vans Skool vans Sneakers pzMVUSq