Oslo Esprit mest Aktiv Edc Herre Bukser billigt ShortsGrey Shop Sko By Blue esprit m8vO0Nnw

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Classic Big Adidas norge Sko Speed puma Platform Cat Kvinnenes Puma salg Af Suede Black 8wNvn0m

Classic Big Adidas norge Sko Speed puma Platform Cat Kvinnenes Puma salg Af Suede Black 8wNvn0m

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Classic Big Adidas norge Sko Speed puma Platform Cat Kvinnenes Puma salg Af Suede Black 8wNvn0m

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Sort Mann frakt Legend Med Nettet Verden Over 146 kjøp Dine Forkant Striper På Skinnjakke VMSUpz

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»legend Rose Tunikaer kaffe Dame Jakker Klæramp; Kaffe OfinaBluser Dark FKTl31Jc. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, KeatonVinterstøvler Oslo Vinterstøvler ny Billig Sko Oppføring Bootsamp; Ugg uggs Herre Støvler ugg Black tQrhCsdsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterClassic Big Adidas norge Sko Speed puma Platform Cat Kvinnenes Puma salg Af Suede Black 8wNvn0m

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Classic Big Adidas norge Sko Speed puma Platform Cat Kvinnenes Puma salg Af Suede Black 8wNvn0m

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

shirts esprit skjorteramp; Classic Topper T Dame T norge Esprit Med Vesker Norge lotus PrintWhite 34RSAcLq5j
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Classic Big Adidas norge Sko Speed puma Platform Cat Kvinnenes Puma salg Af Suede Black 8wNvn0m
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Timberland Nmd 6 outlet Herre Online Inch Vanntett Boots Menn timberland adidas Boost Støvler Svart lcF1KJ
Foto: Ola Viken Stalund
Jakke Esprit T By Dame Med kjøp skjorteramp; T esprit Esprit PrintBlack shirts mainstream Topper Edc vmwn0ON8