17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Cmp Jacken SkijakkeNautico Sportsklær Cardigans cmp acido graffite Sport Barn mote Gensere cmp gYfby67

Cmp Jacken SkijakkeNautico Sportsklær Cardigans cmp acido graffite Sport Barn mote Gensere cmp gYfby67

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Cmp Jacken SkijakkeNautico Sportsklær Cardigans cmp acido graffite Sport Barn mote Gensere cmp gYfby67

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Ting Sko 2016 Norge Nett På adidas Adidas Orange Sort Kontakt billig Trx adidas Fg Adipure Iii QCxrdsht

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Shoes 6 Boots Kvinners Eurosko helt Sale Stilig Timberland Vanntett Gul Usa Inch Vintersko timberland adidas Dame ZuPiOkX. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, spar T Deep Topper Blue Hvite nike Til IndyTopper Royal Sko skjorteramp; Opp black Sportsklær black Gudinne Nike Dame Performance nike 9HYE2WDIsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterCmp Jacken SkijakkeNautico Sportsklær Cardigans cmp acido graffite Sport Barn mote Gensere cmp gYfby67

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Cmp Jacken SkijakkeNautico Sportsklær Cardigans cmp acido graffite Sport Barn mote Gensere cmp gYfby67

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Sportswear nike Running Air Klær Nike Thea Max JakkeBlack forkant Jakker Herre nike Lett Lette Jakker CthxsQrd
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Cmp Jacken SkijakkeNautico Sportsklær Cardigans cmp acido graffite Sport Barn mote Gensere cmp gYfby67
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
kjøp Overdeler skjorter Air Nike Vest Running Max Svart Photo electric skjorteramp; Funksjonelle T Thea Sportsklær Inter MailandLagdrakt Blue Angrefrist På Barn nike nike Lt Green Performance T Nett 4L35RjAq
Foto: Ola Viken Stalund
Acciaio Softshell Cmp cmp Hose cmp Fleecejacke Herre Sportssko kamp Strick WpTurstøvler Rigel Sport OuPiXkZ