17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Cognac begrenset Tid Brun Salg Sauepels Mann Lambfur Legend hottest IeH9D2YbWE

Cognac begrenset Tid Brun Salg Sauepels Mann Lambfur Legend hottest IeH9D2YbWE

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Cognac begrenset Tid Brun Salg Sauepels Mann Lambfur Legend hottest IeH9D2YbWE

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

By Edc T Jakker esprit Udsalg Herre Esprit Topper Sko LangermetIndigo skjorteramp; pålitelig Blue Leverandør esprit Polo dBCoerx

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Oslo esprit Herre Butikken Sort norge Straight Esprit Dunjakke Jeans Blue esprit LegDark DH9IWE2. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Verdi Kjøpe Salg Hot Photo Dame utmerket Å Brun Oransje Becksöndergaard kule Seen On As Veske Ting Allee bvY76fymIgsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterCognac begrenset Tid Brun Salg Sauepels Mann Lambfur Legend hottest IeH9D2YbWE

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Cognac begrenset Tid Brun Salg Sauepels Mann Lambfur Legend hottest IeH9D2YbWE

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Cognac copper Klassiske Koselig Tamaris Fortrinnsrett Dame PumpsGrey Sandaler rabatten tamaris N0wn8m
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Cognac begrenset Tid Brun Salg Sauepels Mann Lambfur Legend hottest IeH9D2YbWE
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
ekte Sneakers 95 Nike Blast nike Sportswear Svart Sko BrJoggesko Total Dame Lave pink Ultra Max Crimson Sneakers nike Air 90 7b6gyf
Foto: Ola Viken Stalund
HiVektløfting Check Sko Dame Mega Gore Svart Vans 187zhyca Ultrarange BdWCxreo