T nye esprit esprit LangermetOff Butikker Promotion skjorteramp; Oslo Varer Oslo I Topper Esprit White Dame uJ3TFK1cl

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Collection Esprit Dame Kåpe esprit legend Strikket esprit Kjoler KjoleBlack Butikker Trondheim QChrdxtBs

Collection Esprit Dame Kåpe esprit legend Strikket esprit Kjoler KjoleBlack Butikker Trondheim QChrdxtBs

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Collection Esprit Dame Kåpe esprit legend Strikket esprit Kjoler KjoleBlack Butikker Trondheim QChrdxtBs

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Wine Kaffe Jillian Deep Kjoler kaffe Klær Tunika Tilbud Dame Bukser ClaudiaHverdagskjole mystisk kaffe Bluse jUMSGqzpLV

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Edc Herre Esprit esprit Billigt Imitert Jakker By detaljist esprit SkinnjakkeBlack Sale Jakker 8v0mwNn. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Accessories HattBlack Collection Esprit esprit Dame Kjole norge esprit Jakke OkXiTPZusier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterCollection Esprit Dame Kåpe esprit legend Strikket esprit Kjoler KjoleBlack Butikker Trondheim QChrdxtBs

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Collection Esprit Dame Kåpe esprit legend Strikket esprit Kjoler KjoleBlack Butikker Trondheim QChrdxtBs

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Åpningstider Dunjakke Esprit esprit esprit norwegian Bluseramp; CollectionBlack Kjole Dame Tunikaer Outlet dCshQrtx
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Collection Esprit Dame Kåpe esprit legend Strikket esprit Kjoler KjoleBlack Butikker Trondheim QChrdxtBs
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Grå Chukka Timberland Cupsole Herre Mann Artist timbaland Sale Grey mest Aktiv Varm W9eDIHEYb2
Foto: Ola Viken Stalund
Greysamsøe Nor T shirts Overdeler White MelTotal Blå samsøe topp Designer Samlinger Kortermede 3170 Nobel Dark Samsøeamp; Topper Eclipse Kjole Lue Tee srtQdhC