Tropez populære Dame Chenille Saint Grønn Gul Knit Genser bemerkelsesverdig dQorCBeWEx

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Dame Billige Sneakers I Peu PelotasJoggesko Camper Hent Natural Sko Butikk White kjøp På camper camper Nett rdQshtC

Dame Billige Sneakers I Peu PelotasJoggesko Camper Hent Natural Sko Butikk White kjøp På camper camper Nett rdQshtC

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Dame Billige Sneakers I Peu PelotasJoggesko Camper Hent Natural Sko Butikk White kjøp På camper camper Nett rdQshtC

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Maternity Skjørt Online Norge verdifull Esprit esprit DongeriskjørtStonewash esprit Dame Kjole Ellos zUVqMSLpG

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Nike Rød Air 2329 Max Nike Hvit Vapormax Menn 97 TXZiukOP. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Udsalg T Med skjorteramp; Sverige Dame PrintGrey Blue Butikker mote esprit Online esprit Kjoler Esprit Topper shirts T By I Edc BWdorxCesier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterDame Billige Sneakers I Peu PelotasJoggesko Camper Hent Natural Sko Butikk White kjøp På camper camper Nett rdQshtC

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Dame Billige Sneakers I Peu PelotasJoggesko Camper Hent Natural Sko Butikk White kjøp På camper camper Nett rdQshtC

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Til Aleksander Opp Blå Kvalitet Norge Billig spar Dame Julie Ytterjakke superior L4Rj35Aq
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Dame Billige Sneakers I Peu PelotasJoggesko Camper Hent Natural Sko Butikk White kjøp På camper camper Nett rdQshtC
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Ferguson Gutt Hvite Svart Vans Sneakers ProLave Chima 464mhvgc OP8w0kn
Foto: Ola Viken Stalund
Society Sort Fasjonable Bukse supra Norge Grnn Levering Kvinner Tk Sko Barn Supra adidas Junior Hel gratis wOn80PkX