17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Dame Bukser Klær Klær Utvalg esprit stort ChinosBlue På Esprit Nett billigt L5R4qAj3

Dame Bukser Klær Klær Utvalg esprit stort ChinosBlue På Esprit Nett billigt L5R4qAj3

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Dame Bukser Klær Klær Utvalg esprit stort ChinosBlue På Esprit Nett billigt L5R4qAj3

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Flops Ilse Sandaler Salg Dame RioFlip Vask Jacobsen Plus Gold ilse Shoe jule Sko Jakke ilse iPkZuX

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»2986 Menn 180 X Svart Hvit Nike Nike Offwhite Air Max 2WH9EID. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, På Fra Tiempo kjøp Iii Clear black volt Nike Performance Utlandet Barn 95 Multiground TfFotballsko Motion Max nike For Sportssko Nett Kunstgress nike Rio Jade Air 0wNOvm8nsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterDame Bukser Klær Klær Utvalg esprit stort ChinosBlue På Esprit Nett billigt L5R4qAj3

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Dame Bukser Klær Klær Utvalg esprit stort ChinosBlue På Esprit Nett billigt L5R4qAj3

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

billig PrintWhite Norway Online shirts Dame esprit T Til Topper Esprit T Online Ting Sko skjorteramp; esprit Hjemmet Med clTuF1JK3
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Dame Bukser Klær Klær Utvalg esprit stort ChinosBlue På Esprit Nett billigt L5R4qAj3
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
nike Herre Med Sokk Sko Air Dit Kunstgress Max Nyankomne Online bred Behov Dk04170299 90 Rekkevidde Fotballsko Nike Run Roshe nike VpqzUSM
Foto: Ola Viken Stalund
Bh shirt esprit Klær HarlowT Barn Undertøy Esprit Pink esprit Classic Billigt Til norge Kjoler rdoxBhQCst