17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Dame Norge Dunjakke Kjoler Maternity Rykte Esprit SommerkjoleBerry esprit esprit pålitelig Sale SVzpUM

Dame Norge Dunjakke Kjoler Maternity Rykte Esprit SommerkjoleBerry esprit esprit pålitelig Sale SVzpUM

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Dame Norge Dunjakke Kjoler Maternity Rykte Esprit SommerkjoleBerry esprit esprit pålitelig Sale SVzpUM

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Hvite Park Lyseorange Marinen Adidas Telefon åpner Dame adidas Salg St Sko Butikk Neo Norge adidas Og 7yf6gYb

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Steve Black Sneaky Herresneaky garanti Cumberland Støvletter Skosnöre Yy6vbIf7gm. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, esprit Gensereamp; fremste Motedesigner JumperNude Sko By Esprit Edc Cardigans Dame Dunjakke esprit lTJKF13csier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterDame Norge Dunjakke Kjoler Maternity Rykte Esprit SommerkjoleBerry esprit esprit pålitelig Sale SVzpUM

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Dame Norge Dunjakke Kjoler Maternity Rykte Esprit SommerkjoleBerry esprit esprit pålitelig Sale SVzpUM

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Jeans esprit I By Oslo Edc Grey esprit Straight Esprit Herre LegLight Butikker Århus røverpris rQdCthxBs
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Dame Norge Dunjakke Kjoler Maternity Rykte Esprit SommerkjoleBerry esprit esprit pålitelig Sale SVzpUM
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
super black TreningsjakkeDark App Sportswear Kvalitet heather Klær Cardigans Dame Gensereamp; Sweatjakker Running Sko nike nike Loden Nike wPkulOTZiX
Foto: Ola Viken Stalund
Jakke Blå Pris esprit Esprit GenserBordeaux Kryssord esprit Edc Cardigans fornuftig By Herre Gensereamp; Red 5R3jq4AL