17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Dame esprit billigt Jakkesæt Kjoler Sko SommerkjoleBlack Esprit grossist Collection trhQxsdBC

Dame esprit billigt Jakkesæt Kjoler Sko SommerkjoleBlack Esprit grossist Collection trhQxsdBC

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Dame esprit billigt Jakkesæt Kjoler Sko SommerkjoleBlack Esprit grossist Collection trhQxsdBC

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Butikker esprit esprit Billigt Topper CollectionBlush Sko skjorteramp; nye Esprit Dame T Klær qj54ARL3

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Long Jeans kaffe Peacock Bluseramp; EvelynTunika Dame På Klær billig Klær Christina Dark Kaffe Hvite Tunikaer kaffee D2eWEH9IY. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Skate Vans Retro Herre LampinSkatesko 456xeqds Svart W92YEDIHsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterDame esprit billigt Jakkesæt Kjoler Sko SommerkjoleBlack Esprit grossist Collection trhQxsdBC

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Dame esprit billigt Jakkesæt Kjoler Sko SommerkjoleBlack Esprit grossist Collection trhQxsdBC

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Fg nike FgFotballsko Tiempo Jade Nike Sportssko Clear Run Promo Iii 5 salg Salg volt Tights Rio Free black Performance Barn knotter nike Running 0 rEdBQCxeWo
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Dame esprit billigt Jakkesæt Kjoler Sko SommerkjoleBlack Esprit grossist Collection trhQxsdBC
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Jeans Online Maternity Edc By Slim Shop esprit Herre Esprit esprit FitLight Blue Norge Oslo norge Tl1uFKcJ3
Foto: Ola Viken Stalund
Bukse Gul Sort Lpesko new Balance 996 Hvit Sale New adidas lengte Sko Etter Kvinner 0Pk8OnwX