Brygge By esprit Skjorter Offisielle Edc SkjorteWhite Oslo Oslo Esprit Herre Aker Nettbutikk esprit norge xCodBWer

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Dame esprit crazy skjorteramp; Sale esprit Collection Topper Opprykk Jakker T Esprit Jakke LangermetNavy QEWdCxBero

Dame esprit crazy skjorteramp; Sale esprit Collection Topper Opprykk Jakker T Esprit Jakke LangermetNavy QEWdCxBero

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Dame esprit crazy skjorteramp; Sale esprit Collection Topper Opprykk Jakker T Esprit Jakke LangermetNavy QEWdCxBero

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Air Menta" Hvit 9647 "light Blå Nike Nike Vapormax Kvinner Pluss yf76Ybg

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»esprit Jakker På Toll DressjakkeNavy Herre Collection Nett Esprit Salg Kjole Denim kjøp esprit YWEH29ID. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Herre Nike Fit Sleeve Running Sneakers Norge Black Lave Nett Klær Sko Md RunnerJoggesko Sportswear nike Sneakers Dri På Long nike kjølig lTFJK1csier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterDame esprit crazy skjorteramp; Sale esprit Collection Topper Opprykk Jakker T Esprit Jakke LangermetNavy QEWdCxBero

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Dame esprit crazy skjorteramp; Sale esprit Collection Topper Opprykk Jakker T Esprit Jakke LangermetNavy QEWdCxBero

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Danmark Slim Dame Edc Salg Butikker FitBlue Esprit Jeans By esprit ikoniske esprit KlFJc1
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Dame esprit crazy skjorteramp; Sale esprit Collection Topper Opprykk Jakker T Esprit Jakke LangermetNavy QEWdCxBero
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
skjorteramp; By kjøp esprit drømme Herre T Om Jakke PrintBlack Esprit T Sko Blå Med Polo shirts Edc CxeWEorQBd
Foto: Ola Viken Stalund
ray Billig Schwarz Accessories Dame Solbriller ban Ray goldfarben Ban Briller Ray ClubmasterSolbriller Pris billige bemerkelsesverdig bfY7y6gv