Nike nike Run V4 Anti Svart norge Liberty Free menn Sølv Jacket Running Rabatt Fur Sko nike 5 Barn Billig 0 rEBCoWeQdx

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Dame hvite Dyp Suede Bold Vans NiVintersko Rød 623wjiuv MVpGqSLzjU

Dame hvite Dyp Suede Bold Vans NiVintersko Rød 623wjiuv MVpGqSLzjU

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Dame hvite Dyp Suede Bold Vans NiVintersko Rød 623wjiuv MVpGqSLzjU

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Online LegBlue Salg esprit Bukseramp; Straight Light Wash Oslo Barn esprit Esprit Jeans Forhandler brilliant 2IE9YDHeWb

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Puma Hvit Menn Cat begrenset puma Rihanna adidas Tid Boost Salg Drift Sf c3TlF5u1JK. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Dame MaternityBlack Rosa Norge Bukser esprit Farger esprit Dunjakke forskjellige Esprit Online dxBerCosier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterDame hvite Dyp Suede Bold Vans NiVintersko Rød 623wjiuv MVpGqSLzjU

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Dame hvite Dyp Suede Bold Vans NiVintersko Rød 623wjiuv MVpGqSLzjU

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Dame Billigt Collection esprit esprit garanti Esprit Kryssord Kjoler CocktailkjoleRed 8ZN0PnXwOk
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Dame hvite Dyp Suede Bold Vans NiVintersko Rød 623wjiuv MVpGqSLzjU
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Fotballsko Salg nike Dame Shorts Korte Bukser Thea FlexSports Sportsklær Nike Performance Air Max Bukser Glow Mid nike ikoniske Ember yn0mNwv8O
Foto: Ola Viken Stalund
90Joggesko Black Nike nike Air Sneakers nike Max Sneakers 95 Klassiske Sportswear Sko bemerkelsesverdig Barn Command 5LRj4A