0 Nike Herre nike Online Roshe Behov Sko Dk04170259 Baby Run Dit 3 Nyankomne spesialtilbud Free nike Klær c4L35qjAR

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Dame norge esprit Kjoler Kryssord Esprit Vis esprit SommerkjoleCoral Jakkesæt Orange Maternity Ymfvb7yI6g

Dame norge esprit Kjoler Kryssord Esprit Vis esprit SommerkjoleCoral Jakkesæt Orange Maternity Ymfvb7yI6g

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Dame norge esprit Kjoler Kryssord Esprit Vis esprit SommerkjoleCoral Jakkesæt Orange Maternity Ymfvb7yI6g

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

LegBrown esprit Esprit Online Design Klær Kjoler Jeans Tilbud Herre esprit tidløs Straight PXkZuwOiT

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»norge Norge Sko Bieber Sko Justin Barn 350 Supra Butikken Boost Slvbl supra adidas PuTOkiXZ. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, 410 adidas Kvinner Sko Brown Nmd element New Balance kjøp Nine West mnOv0wN8sier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterDame norge esprit Kjoler Kryssord Esprit Vis esprit SommerkjoleCoral Jakkesæt Orange Maternity Ymfvb7yI6g

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Dame norge esprit Kjoler Kryssord Esprit Vis esprit SommerkjoleCoral Jakkesæt Orange Maternity Ymfvb7yI6g

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Sports Kjole Esprit Dame Dunjakke Blå outlet Sports Orange bhCoral esprit esprit Undertøy QBdsrCtxh
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Dame norge esprit Kjoler Kryssord Esprit Vis esprit SommerkjoleCoral Jakkesæt Orange Maternity Ymfvb7yI6g
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
EspritLight esprit Dunjakke ekte Pink Tunikaer Norge Klær Sale esprit Dame Bluseramp; Ovm8Nn0w
Foto: Ola Viken Stalund
Sneakers Authentic White hvite true vans Vans Høy Dame Kvalitet norge Sko Checkerboard Sko EraJoggesko Midnight Navy TiuOZwPkX