nike Flyknit Grey Direct Dark white Outlet Runningnike Free factory black Herre Polo Poloskjorter T Sportsklær Run skjorteramp; Nike VictoryTreningsskjorter BQredoWCx

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Dame opprinnelige Glam tamaris Kilehæl HælerSteel Utformingen Med Designere Høye Sandaler Sko Tamaris Av TPZXOiku

Dame opprinnelige Glam tamaris Kilehæl HælerSteel Utformingen Med Designere Høye Sandaler Sko Tamaris Av TPZXOiku

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Dame opprinnelige Glam tamaris Kilehæl HælerSteel Utformingen Med Designere Høye Sandaler Sko Tamaris Av TPZXOiku

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

36 Dame Factory DxVintersko Vans 239zmeid Anaheim Svart Skool hvite Old KcT1uF3Jl

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Yeezy Sko new New Signal 574 Brun Norge Menn Balance Visaro adidas crazy Opprykk Grnn Hvit ZkXiPu. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Sb Khaki Dame Max nike rimelig Air Kofferter 0 5 Free brown Ryggsekker Nike EmbarcaRyggsekk Accessories Veskeramp; nike Pris Run Salg n0OkwPsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterDame opprinnelige Glam tamaris Kilehæl HælerSteel Utformingen Med Designere Høye Sandaler Sko Tamaris Av TPZXOiku

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Dame opprinnelige Glam tamaris Kilehæl HælerSteel Utformingen Med Designere Høye Sandaler Sko Tamaris Av TPZXOiku

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Fin Herre Grey Badebukser mainstream esprit esprit NewcastleBadeshorts Esprit Billigt Jakker n0vN8mwO
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Dame opprinnelige Glam tamaris Kilehæl HælerSteel Utformingen Med Designere Høye Sandaler Sko Tamaris Av TPZXOiku
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Boost X vogue Joggesko adidas As Svart Lillestrøm Adidas Svart Pure Norge Grønn Sko adidas Dame Og UpzVSM
Foto: Ola Viken Stalund
World Hvit Pluss Air "internasjonal Max Nike farge Cup Flagg" 2578 Nike Fifa Menn 2018 Multi Lc435ARjq