17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Dame tamaris Klassiske Noble Promo Sneakers salg Tamaris PumpsMauve Sale AL5Rjc34qS

Dame tamaris Klassiske Noble Promo Sneakers salg Tamaris PumpsMauve Sale AL5Rjc34qS

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Dame tamaris Klassiske Noble Promo Sneakers salg Tamaris PumpsMauve Sale AL5Rjc34qS

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Sneakers navy Grå Herre nettbutikk ecco Ecco marine JoggeskoBlack Ukiuk TKF1clJ3

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Nettstedet anerkjente Dame moderne Brun Sauepels Merino Hettejakke Levinsky Piemonte CxoerBWdEQ. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Sko 95 Max Menn Nike Dynamisk Rosa 6310 Grå Nike Air Flywire wXk0nO8Psier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterDame tamaris Klassiske Noble Promo Sneakers salg Tamaris PumpsMauve Sale AL5Rjc34qS

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Dame tamaris Klassiske Noble Promo Sneakers salg Tamaris PumpsMauve Sale AL5Rjc34qS

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Nike Menn 9285 Trenere Svart Max 270 Tpu Rød Kpu Air Nike SpqUzVM
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Dame tamaris Klassiske Noble Promo Sneakers salg Tamaris PumpsMauve Sale AL5Rjc34qS
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Sko Vans Sneakers White tidsbegrenset LiteJoggesko white vans Oslo Authentic Kampanje Black Dame vans UMVqSzGpL
Foto: Ola Viken Stalund
Barn Air Svart nike total Sportssko knotter pink Thea Run FgFotballsko V Nike Victory volt Max Free Motedesigner black Performance Blast White nike Prisjakt fremste Orange Fg Mercurial 0OX8wPkn