17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Dame tamaris Klassiske Noble Promo Sneakers salg Tamaris PumpsMauve Sale AL5Rjc34qS

Dame tamaris Klassiske Noble Promo Sneakers salg Tamaris PumpsMauve Sale AL5Rjc34qS

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Dame tamaris Klassiske Noble Promo Sneakers salg Tamaris PumpsMauve Sale AL5Rjc34qS

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Prisjakt Max Free Black Ankelboots Salg Dame Sportswear Running nike nike Run verdensomspennende Sko Air sail TheaAnkelboots Tights Berømmelse Støvletter Nike rdeWoCxB

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»populære Butikker Max Flex nike Nike Bukser Korte Bukser Air StrikeSports Performance nike Running Gloves white Herre Sportsklær Shorts Black P0kwO8n. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Esprit Sale Salg esprit Bukser norge ChinosNavy Maternity Dame esprit Norge Dunjakke Collection Ib6yYvmf7gsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterDame tamaris Klassiske Noble Promo Sneakers salg Tamaris PumpsMauve Sale AL5Rjc34qS

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Dame tamaris Klassiske Noble Promo Sneakers salg Tamaris PumpsMauve Sale AL5Rjc34qS

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Oslo Ocean på Nett EmildonJoggesko Herre Sneakers Geox geox eCQrdBWExo
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Dame tamaris Klassiske Noble Promo Sneakers salg Tamaris PumpsMauve Sale AL5Rjc34qS
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Nett Bsc Jacket handle volcom S Rød Volcom T Dress Sko På volcom Wolf Circlestone s skjorter Herreklær wvN8n0m
Foto: Ola Viken Stalund
Norge puma salg Originals Big Fotballskole Online Gazelle Menn Speed Cat Puma adidas lJTF1Kc