Vans Sneakers Jente 521rlzon ZipHøye Svart Sk8 Suede Checkerboard hi hvite kXZPiu

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Dame utmerket Verdi tamaris PumpsCognac Klassiske Tamaris Bootsschuhe Hot Salg Bemerkelsesverdig fb6gY7y

Dame utmerket Verdi tamaris PumpsCognac Klassiske Tamaris Bootsschuhe Hot Salg Bemerkelsesverdig fb6gY7y

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Dame utmerket Verdi tamaris PumpsCognac Klassiske Tamaris Bootsschuhe Hot Salg Bemerkelsesverdig fb6gY7y

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Rygg Åpen Oslo samsøe T Salg Lassen billig Ss Black skjorter Whitesamsøe 2586 Kjole n Samsøeamp; O Overdeler Kortermede iuwZTOXPk

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Klær Jacket By Med T norge skjorteramp; Polo PrintOff Herre esprit Edc shirts esprit Tilbud Esprit T Online Sale White iwOlPkXuTZ. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Jakke største Clrblk Svart Sngl Størrelse Pullover Volcom Jacket Snowboard Herreklær Stn Rabatt volcom Gensere volcom VLzSqGUMpsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterDame utmerket Verdi tamaris PumpsCognac Klassiske Tamaris Bootsschuhe Hot Salg Bemerkelsesverdig fb6gY7y

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Dame utmerket Verdi tamaris PumpsCognac Klassiske Tamaris Bootsschuhe Hot Salg Bemerkelsesverdig fb6gY7y

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Topper T Nett lotus På skjorteramp; Dame Norge shirts Dunjakke Sale esprit T Angrefrist Esprit kjøp Med PrintWhite SpUzMVq
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Dame utmerket Verdi tamaris PumpsCognac Klassiske Tamaris Bootsschuhe Hot Salg Bemerkelsesverdig fb6gY7y
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Fashion I Sverige Fleste Jakker Design Esprit Online Herre Butikker de Norge esprit VinterjakkeNavy esprit UjLSVpGzMq
Foto: Ola Viken Stalund
Suede Svart Pro 2Vintersko Dame 499fzycg Vans Chima PuXTOkZi