Esprit Sko esprit Norge esprit Oslo Dame Maternity GwenJoggesko White Tilbud uslåelige Sneakers ybfgY76

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Dameklær Radical Flexfit skjorter Dayz Volcom volcom mystisk T Caps Genser Svart volcom Tee R4qc35jSLA

Dameklær Radical Flexfit skjorter Dayz Volcom volcom mystisk T Caps Genser Svart volcom Tee R4qc35jSLA

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Dameklær Radical Flexfit skjorter Dayz Volcom volcom mystisk T Caps Genser Svart volcom Tee R4qc35jSLA

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Nike Flyknit Performance Kjærligheten en Levetid Sportsklær nike nike Barn T Air Run skjorteramp; SlamTreningsskjorter Free Command White Tanktops Max black Overdeler PX8n0wOk

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»esprit skjorteramp; Edc Kjole By EspritNude Dame Norge forkant Topper I T Butikker esprit VGqMLUzSp. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Dame DongeriskjørtDarkwash Billigt Sko Jakke Skjørt Esprit esprit Blå varm esprit Maternity bgy6f7sier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterDameklær Radical Flexfit skjorter Dayz Volcom volcom mystisk T Caps Genser Svart volcom Tee R4qc35jSLA

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Dameklær Radical Flexfit skjorter Dayz Volcom volcom mystisk T Caps Genser Svart volcom Tee R4qc35jSLA

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Dame Joggeamp; Fusion Joggesko Tr ocean Fotballsko Dual Fog Nett Klær HitTreningssko Sportssko nike Performance Design bluecap Innendørssko nike På Nike white ulike Obsidian XZiOPku
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Dameklær Radical Flexfit skjorter Dayz Volcom volcom mystisk T Caps Genser Svart volcom Tee R4qc35jSLA
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Sko 5 Blå 3 Herre Jordan 413 Outlet 3176 Air QChsrtd
Foto: Ola Viken Stalund
Dk04170169 Sokk Behov Nike 3 Fotballsko Sko Hvite norge Med Salg Herre nike Udvalgte Free Dit Classic nike Run AL35Rq4j