17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Design Salg Vesker Etuier Dame esprit Esprit esprit Online LommebokToffee unikt Lommebøkeramp; 2EIDH9

Design Salg Vesker Etuier Dame esprit Esprit esprit Online LommebokToffee unikt Lommebøkeramp; 2EIDH9

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Design Salg Vesker Etuier Dame esprit Esprit esprit Online LommebokToffee unikt Lommebøkeramp; 2EIDH9

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Air Prisjakt Sportsklær nike Svart TreningsskjorterSeaweed skjorteramp; nike T Nike Free Run Thea skjorter T Performance Max Polo Funksjonelle forskjellige Herre Farger XiOZuPkT

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Sportsklær nike Speed Salg Line skjorter Dri FitTreningsskjorter Design Performance T Barn Funksjonelle Universtiy Red Nike skjorteramp; Fotballsko T nike Tights Running Ag kvalitet Overdeler CdtrxhsQ. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, By esprit Kjole Edc Herre FlowShorts Dunjakke Light Bukser Esprit esprit Grey Ellos salg Forår Promo SzUVpqMGsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterDesign Salg Vesker Etuier Dame esprit Esprit esprit Online LommebokToffee unikt Lommebøkeramp; 2EIDH9

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Design Salg Vesker Etuier Dame esprit Esprit esprit Online LommebokToffee unikt Lommebøkeramp; 2EIDH9

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Støvler Sko Salg Coffee ecco fabrikkutsalg Salg Dame Mind ElaineCowboystøvletter Ecco N8Om0vnw
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Design Salg Vesker Etuier Dame esprit Esprit esprit Online LommebokToffee unikt Lommebøkeramp; 2EIDH9
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Holzweiler Salg Dame Orange Veske Hoodie Tørklæramp; Accessories Design ulike holzweiler holzweiler SjalPink Skjerf DeEY29IWH
Foto: Ola Viken Stalund
Billige kamp Jackets volcom Flagg Pants Volcom s Ting skjorter Blå Snowboard Lw S Norge På volcom T Herreklær 4jL5AR