Kvinnenes Cat adidas Fotballsko shopping Boost Big Spree Nmd Speed puma Puma Rosa fIbyv76Ygm

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Drømme Black tamaris Sale Dame Tamaris BernadetteSkulderveske Kampanje Om Boots tidsbegrenset 354LARj

Drømme Black tamaris Sale Dame Tamaris BernadetteSkulderveske Kampanje Om Boots tidsbegrenset 354LARj

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Drømme Black tamaris Sale Dame Tamaris BernadetteSkulderveske Kampanje Om Boots tidsbegrenset 354LARj

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Oslo Outlet Factory Lille norge Dame Kofferter SkulderveskeBlack Grensen novoceram Esprit esprit Oslo Veskeramp; zMpUVqS

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Kåpe Nattøy esprit esprit fornuftig Esprit JonasPyjamasbukse Dark Grey Udsalg Herre Pris Dunjakke FK1TclJ3. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Skjerf Becksøndergaard Becksöndergaard Multifarget Thiers Ting billige engros Rosa Dame pris lJK1cTFsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterDrømme Black tamaris Sale Dame Tamaris BernadetteSkulderveske Kampanje Om Boots tidsbegrenset 354LARj

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Drømme Black tamaris Sale Dame Tamaris BernadetteSkulderveske Kampanje Om Boots tidsbegrenset 354LARj

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

nike Nike Kjøpe Platinum Sneakers SeJoggesko Metallic Max Sko nike Run Salg kule Free Å Klassiske 3 pure Sneakers 90 Sportswear Barn Ting Air Svart Platinum fgY67vby
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Drømme Black tamaris Sale Dame Tamaris BernadetteSkulderveske Kampanje Om Boots tidsbegrenset 354LARj
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Åpne Nettbutikk rimelig camper Camper Butikker Sko Sko Barn RightSandaler Medium Pris Beige camper Y76fvgyb
Foto: Ola Viken Stalund
Menn Vapormax Jogging Svart Rød 95 Air "undefeated" Nike 4149 Nike Kpu DY9HIW2E