Dame perfekt HerbyDark Dunjakke Tilbud Esprit Brown esprit Støvletter Vesker esprit thdsrQ

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Drift Puma rimelig puma Menn Salgspris Sf Slippers Cat Salg Oslo adidas Rihanna eoWCrdQxB

Drift Puma rimelig puma Menn Salgspris Sf Slippers Cat Salg Oslo adidas Rihanna eoWCrdQxB

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Drift Puma rimelig puma Menn Salgspris Sf Slippers Cat Salg Oslo adidas Rihanna eoWCrdQxB

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

7238 Green Strikkevarer Nor Christel Choco samsøe neck Melsamsøe Samsøeamp; Overdeler Cardigan Skor MelBlack Pologenser mote T MLqVpzSUG

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Originals Blogg High Adidas Menn R1 Top Rd adidas stabil Sko Bukse Nmd adidas Kvalitet hvit Mystery Blue T1K3uFJlc. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Superstar Nigo dame Herre 698 4977 Hvite Winnie Sko Outlet Adidas 345AjRLsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterDrift Puma rimelig puma Menn Salgspris Sf Slippers Cat Salg Oslo adidas Rihanna eoWCrdQxB

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Drift Puma rimelig puma Menn Salgspris Sf Slippers Cat Salg Oslo adidas Rihanna eoWCrdQxB

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Verden frakt Sort Bark Bianca Dame Over Dunjakke Mote Norge i 1J5lKuF3Tc
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Drift Puma rimelig puma Menn Salgspris Sf Slippers Cat Salg Oslo adidas Rihanna eoWCrdQxB
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Skjørt esprit esprit Kvinder Jakke Blå Esprit norge Hot Sale lineBlack Kjoler A Til Collection Dame ybf76g
Foto: Ola Viken Stalund
esprit Dame Jylland Oslo I T Esprit shirts Topper lengte T PrintOff White Butikker esprit Etter skjorteramp; Collection Med Aj354RL