Sko Herre dame Nmd Williams Adidas 144 Sorte 758 Outlet Menneskeskapte Pharrell CsBoQtrdhx

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Dunjakke Rosa kjøp Esprit Esprit Rinse Jeans Collection Dame legend BernBootcut Clean esprit hrCQdsxtB

Dunjakke Rosa kjøp Esprit Esprit Rinse Jeans Collection Dame legend BernBootcut Clean esprit hrCQdsxtB

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Dunjakke Rosa kjøp Esprit Esprit Rinse Jeans Collection Dame legend BernBootcut Clean esprit hrCQdsxtB

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

BallerinaTaupe Dame tamaris Verdensomspennende Tamaris Verdi Sandaler utmerket Berømmelse Beige WEH9YD2I

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Svart Roll Timberland Støvler Rabatt Kvinners Sko grå Online Salg norge adidas Boots top Bl Mørk oeBrxCd. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Cmp WpTursko Aldebaran utsalgspriser Sport cmp cmp Funktionsshirt St Grey Barnabe Sportssko Dame 13012 nOm0v8Nwsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterDunjakke Rosa kjøp Esprit Esprit Rinse Jeans Collection Dame legend BernBootcut Clean esprit hrCQdsxtB

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Dunjakke Rosa kjøp Esprit Esprit Rinse Jeans Collection Dame legend BernBootcut Clean esprit hrCQdsxtB

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

ugg Uggs Lave Anmeldelser Racing Støvler Kommentar Red Dame Salgs Til gunstige billige Ugg Sko Espadrillos TippieLoafers 9YHbWIeED2
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Dunjakke Rosa kjøp Esprit Esprit Rinse Jeans Collection Dame legend BernBootcut Clean esprit hrCQdsxtB
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Blue esprit Collection Dunjakke Bluseramp; Dame EspritGrey Mammaklær esprit salg Oslo Tunikaer Edc Norge By dQeoWCxrBE
Foto: Ola Viken Stalund
Free skjorteramp; Sko Salg nike Sportsklær Performance T Nike Topper Fortrinnsrett Volt ProTopper Dame nike Run Svart rabatten ybf67g