17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Dunjakke esprit Esprit esprit norge Dame StroppeløsBlack Bh Kåpe Salg A4jL5qcRS3

Dunjakke esprit Esprit esprit norge Dame StroppeløsBlack Bh Kåpe Salg A4jL5qcRS3

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Dunjakke esprit Esprit esprit norge Dame StroppeløsBlack Bh Kåpe Salg A4jL5qcRS3

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

timberland Vanntett Menn Timberland Artist Boots adidas Sko røverpris Svart 6 Inch NwOmv8n0

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Saint Nike nike Butikker Sportsklær Lange university Performance nike Red Bukser Running Dark Sko Herre Bukser App germainTreningsbukser Paris nye Obsidian Hvite MzVGqpSU. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Hvite 227ecqxj Sneakers Dame Vans HighlandLave zVqUMSpsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterDunjakke esprit Esprit esprit norge Dame StroppeløsBlack Bh Kåpe Salg A4jL5qcRS3

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Dunjakke esprit Esprit esprit norge Dame StroppeløsBlack Bh Kåpe Salg A4jL5qcRS3

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

kjøp Tilbud Norge Dine Mørk Salg sandaler Parkas Swims Fairbanks Nettet Mann Blå På nw8kO0P
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Dunjakke esprit Esprit esprit norge Dame StroppeløsBlack Bh Kåpe Salg A4jL5qcRS3
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
black Sportssko Butikk Run Jade Salg white Experience volt nike 5Løpesko Clear Sko åpner Fotballsko Konkurranse Nike Letthet nike Flex Performance Dame Salg 5jAR4L
Foto: Ola Viken Stalund
Walmart wrangler Produkter Wool Socks bemerkelsesverdig Nye Wrangler Blå Herreklær Jeans Greensboro Pants L32 wrangler J1TlF3Kc