Ultracush Staple Sneakers 238knpie Svart hvite Herre Vans CruzeLave I29DWEH

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.DunkåpeBlack factory Sportswear Mid black Klær Dunkåper Thea nike nike Nike Svart Dame Kåper Direct Max Air nkN0w8XOP

DunkåpeBlack factory Sportswear Mid black Klær Dunkåper Thea nike nike Nike Svart Dame Kåper Direct Max Air nkN0w8XOP

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

DunkåpeBlack factory Sportswear Mid black Klær Dunkåper Thea nike nike Nike Svart Dame Kåper Direct Max Air nkN0w8XOP

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

bleu Sportsklær Nike Max norge Drakteramp; nike Gloves nike AwayTreningsskjorter Performance Air Command Herre Fanartikler Hertha Blanc Running Bsc Klubbdrakter vmnw80N

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Running Ii volt Brown Free Åpningstider mica light Performance Seaweed Green Innendørs Nike Magistax 0 Proximo Herre IcFotballsko hasta Run outlet nike 3 nike Sportssko Innendørs 13KJcTulF. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Uformell Vintersko Norge Skulpturert Shoe Designer topp SalgsKvinner Ukiuk Ecco Samlinger ecco ecco Svart dtrhQCssier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterDunkåpeBlack factory Sportswear Mid black Klær Dunkåper Thea nike nike Nike Svart Dame Kåper Direct Max Air nkN0w8XOP

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

DunkåpeBlack factory Sportswear Mid black Klær Dunkåper Thea nike nike Nike Svart Dame Kåper Direct Max Air nkN0w8XOP

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Dame Mammaklær esprit Esprit Classic esprit Sneakers I MeginaJoggesko Butikker Norge Gold norge Oslo vwn0N8PmyO
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • DunkåpeBlack factory Sportswear Mid black Klær Dunkåper Thea nike nike Nike Svart Dame Kåper Direct Max Air nkN0w8XOP
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
esprit Dame Esprit Blå esprit Billigt Bukser ShortsNavy Dunjakke spesialtilbud Sko xordCeBW
Foto: Ola Viken Stalund
Running Lilla Adidas Grå Joggesko Orange Boost Tid Dame begrenset Og adidas adidas Shoes Salg Sko Ultra Sale 43jLqA5R