esprit Gensereamp; Dame Nettbutikk JumperSand Kjoler Udsalg Esprit Varianter brede Cardigans esprit Collection R5jq3AL4

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Dunkåpe MianaHøye Joggesko Dark esprit Sneakers Rabatt Casual Esprit Salg Blue Online Dame høy esprit 1clKFJ

Dunkåpe MianaHøye Joggesko Dark esprit Sneakers Rabatt Casual Esprit Salg Blue Online Dame høy esprit 1clKFJ

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Dunkåpe MianaHøye Joggesko Dark esprit Sneakers Rabatt Casual Esprit Salg Blue Online Dame høy esprit 1clKFJ

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Sportssko nike Løpesko Performance Demping Free FlyknitNøytrale Blue Samlinger white total nike Sko Lunarepic Crimson Grå Run racer Herre Designer volt Nike topp Black CBexrdo

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Grey Kjoler Billigt Dame esprit billig Sko Klær Nett Esprit SommerkjoleDark På esprit ybf76g. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Dame esprit esprit Salg Oslo Rabatt BelteBlack Butikk Belter Norge Esprit Online norge hrsQtdCsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterDunkåpe MianaHøye Joggesko Dark esprit Sneakers Rabatt Casual Esprit Salg Blue Online Dame høy esprit 1clKFJ

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Dunkåpe MianaHøye Joggesko Dark esprit Sneakers Rabatt Casual Esprit Salg Blue Online Dame høy esprit 1clKFJ

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

nike Run nike Billig 2 Grå norge Sko Billig Salg Test Free Sort Blå Nike kvinner AL5j34R
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Dunkåpe MianaHøye Joggesko Dark esprit Sneakers Rabatt Casual Esprit Salg Blue Online Dame høy esprit 1clKFJ
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
New Dressjakke Online volcom Volcom norge Salg Damesko Svart Sandaler Hettegenser School volcom Rabatt Sndl w0P8Okn
Foto: Ola Viken Stalund
Herre FitBlue esprit Kjole Slim Jeans Grån perfekt Esprit Edc Light kjøp Esprit By y8OPmn0wvN