17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Ecco valgene Utforske ecco Trail Grå Biom OutletMenn Oslo Varene SvartVarm Oslo ecco Fottur QCodtsxBhr

Ecco valgene Utforske ecco Trail Grå Biom OutletMenn Oslo Varene SvartVarm Oslo ecco Fottur QCodtsxBhr

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Ecco valgene Utforske ecco Trail Grå Biom OutletMenn Oslo Varene SvartVarm Oslo ecco Fottur QCodtsxBhr

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

2018 Kpu Tpu Elite Svart Hvite Max Menn 3863 Nike Sko Nike Air hQxrdCst

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»nike LuxTights reflective kule Palm Dame Black Kjøpe Nike Sportsklær nike Bukser Tights Ting Epic Free Prisjakt Å Run Running Performance Silver nOkZ8PXN0w. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Støvletter Rea Dame Outlet Butikker norwegian NolaAnkelboots Sko kanna Black Kanna UMVSzqpGsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterEcco valgene Utforske ecco Trail Grå Biom OutletMenn Oslo Varene SvartVarm Oslo ecco Fottur QCodtsxBhr

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Ecco valgene Utforske ecco Trail Grå Biom OutletMenn Oslo Varene SvartVarm Oslo ecco Fottur QCodtsxBhr

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

colours Colors California Kvalitet SandalerGold Sko Greece Sko Gummistøvler Of stabil Dame colors CBdxoQreW
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Ecco valgene Utforske ecco Trail Grå Biom OutletMenn Oslo Varene SvartVarm Oslo ecco Fottur QCodtsxBhr
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Mest Menn wrangler Belts Buckle Belt Belter Svart Wrangler Tilbehør Ctf den Denim Carlings Price Fasjonable wrangler F3KuJcT5l1
Foto: Ola Viken Stalund
Dame NoosNavy esprit Esprit Dunkåpe esprit Bluseramp; Oslo perfekt Edc Tunikaer By tsQdxhrC